Thread View: pl.comp.lang.javascript
2 messages
2 total messages
Started by koop
Thu, 04 May 2017 19:15
Angular 2 polaczenie np z symfony 2
Author: koop
Date: Thu, 04 May 2017 19:15
Date: Thu, 04 May 2017 19:15
13 lines
726 bytes
726 bytes
Witam Czy angular2 można połączyć np z symfony2 czy stosuje się tego typu praktykę? Mam za zadanie stworzyć stronkę opartą na symfony2 a chciałbym kilka widgetów oprzeć na js i zamiast korzystać z jquery chciałem zobaczyć jak sobie poradzi angular2. Zależy mi na tym, by na jednej stronie był kalendarz na innej stronie np. formularz itd. i chciałbym aby każda ze stron ładowała tylko to co musi do prawidłowego działania. W chwili obecnej korzystając z narzędzia ng generuje się projekt i po kompilacji otrzymuje jeden duży plik zawierający wszystkie moje komponenty. Czy w takim celu jestem zmuszony skorzystać z angularajs czy może jest szansa, że angula2 się sprawdzi. Pozdrawiam.
Re: Angular 2 polaczenie np z symfony 2
Author: michals@huee.in
Date: Fri, 02 Jun 2017 00:58
Date: Fri, 02 Jun 2017 00:58
31 lines
1352 bytes
1352 bytes
Jeżeli chcesz "widget" którzy się otwiera i zamyka to użyj https://www.w3schools.com/howto/howto_js_toggle_hide_show.asp :D Bo nie ma sesu anie jQuery ani Angulara. Angular jest do aplikacji nie "widgetów". Gdybyś np.: w Synforny stworzył architecture REST API to ok. Ale tak to nie ma za bardzo sensu. W dniu czwartek, 4 maja 2017 19:15:42 UTC+2 użytkownik koop napisał: > Witam > > Czy angular2 można połączyć np z symfony2 czy stosuje się tego typu > praktykę? Mam za zadanie stworzyć stronkę opartą na symfony2 a chciałbym > kilka widgetów oprzeć na js i zamiast korzystać z jquery chciałem > zobaczyć jak sobie poradzi angular2. > Zależy mi na tym, by na jednej stronie był kalendarz na innej stronie > np. formularz itd. i chciałbym aby każda ze stron ładowała tylko to co > musi do prawidłowego działania. W chwili obecnej korzystając z narzędzia > ng generuje się projekt i po kompilacji otrzymuje jeden duży plik > zawierający wszystkie moje komponenty. Czy w takim celu jestem zmuszony > skorzystać z angularajs czy może jest szansa, że angula2 się sprawdzi. > > Pozdrawiam.
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads