Thread View: pl.comp.demoscena
3 messages
3 total messages
Started by Sebastian Bialy
Sat, 10 May 2008 00:12
Player do *tracker ale inaczej
Author: Sebastian Bialy
Date: Sat, 10 May 2008 00:12
Date: Sat, 10 May 2008 00:12
12 lines
710 bytes
710 bytes
Witam! Nie wiem czy to bedzie w 100% własciwa grupa ale wydaje mi się że lepsza niż inne. Poszukuje _przenośnego_ playera formatów *tracker[1]. Przenośność rozumiem w tym sensie, że jest napisany w C/C++ i niezależny zupełnie od hardware. Chciałbym go użyć w dość nietypowej architekurze (mikrokontroler) dlatego nie powinien mieć śladu po zależności od sprzętu (żadnych wstawek asm). Czy znajdę coś takiego? Jak na razie znajduje same wynalazki pisane w asm, ciężko to przerabiać na C. [1] Dawno wypadłem z rynku i nie wiem tak naprawde jakiego, zakładam, że da się w razie czego jakoś skonwertować - interesują mnie głównie formaty *tracker z czasów amigi ...
Re: Player do *tracker ale inaczej
Author: =?UTF-8?Q?SÅ=8
Date: Sat, 10 May 2008 11:13
Date: Sat, 10 May 2008 11:13
13 lines
491 bytes
491 bytes
Aha. Sebastian Bialy, kopsnij nam wyp³osza i znikamy. > Witam! > Nie wiem czy to bedzie w 100% w³asciwa grupa ale wydaje mi siê ¿e lepsza > ni¿ inne. Poszukuje _przeno¶nego_ playera formatów *tracker[1]. [...] Próbowa³e¶ ju¿ przykroiæ do w³asnych potrzeb (lib)MikMod ? S³awek -- ________ _/ __/ __/ Niech mnie kto¶ przytuli... -- osio³ \__ \__ \_______________________________________________________________ /___/___/ S³awomir Szczyrba steev/AT/hot\dot\pl
Re: Player do *tracker ale inaczej
Author: Sebastian Bialy
Date: Sat, 10 May 2008 21:29
Date: Sat, 10 May 2008 21:29
6 lines
362 bytes
362 bytes
S³awomir Szczyrba wrote: > Próbowa³e¶ ju¿ przykroiæ do w³asnych potrzeb (lib)MikMod ? Ogl±da³em ten projekt jaki¶ czas temu - jest mocno skomplikowany i nie wiem czy bêdzie mi ³atwo go u¿yæ a w szczególno¶ci pokroiæ i wyj±æ niezbêdn± funckjonalno¶æ. W zasadzie dlatego szukam czego¶ o w±skiej specjalizacji (jeden format) i ³atwych do przerobienia bebechach.
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads