Thread View: pl.biznes
2 messages
2 total messages
Started by King Gervasio.Ba
Fri, 11 Jul 2025 10:33
Wypadek z udziałem marszałka Jabłońskiego Groźny wypadek z udziałem marszałka województwa lubuskiego Marcina Jabłońskiego z PO miał miejsce pod koniec czerwca na trasie S3 między Sulechowem a Zieloną Górą (woj. lubuskie). Na filmie zamieszczonym w mediach społecznościowych można zobaczyć czarną służbową skodę, która podjeżdża tuż pod tylny zderzak poprzedzającego pojazdu. Marszałek z PO spowodował groźną kolizję i zrobił policji awanturę. Jest nagranie Kiedy nagrywający nie zjeżdża z lewego pasa, marszałek wyprzedza go prawym. Po chwili jednak zajeżdża mu drogę, uderzając w bok pojazdu. Następnie skoda Lubuskiego Urzędu Marszałkowskiego wjeżdża w barierki energochłonne.
Author: King Gervasio.Ba
Date: Fri, 11 Jul 2025 10:33
Date: Fri, 11 Jul 2025 10:33
7 lines
736 bytes
736 bytes
Wypadek z udziałem marszałka Jabłońskiego Groźny wypadek z udziałem marszałka województwa lubuskiego Marcina Jabłońskiego z PO miał miejsce pod koniec czerwca na trasie S3 między Sulechowem a Zieloną Górą (woj. lubuskie). Na filmie zamieszczonym w mediach społecznościowych można zobaczyć czarną służbową skodę, która podjeżdża tuż pod tylny zderzak poprzedzającego pojazdu. Marszałek z PO spowodował groźną kolizję i zrobił policji awanturę. Jest nagranie Kiedy nagrywający nie zjeżdża z lewego pasa, marszałek wyprzedza go prawym. Po chwili jednak zajeżdża mu drogę, uderzając w bok pojazdu. Następnie skoda Lubuskiego Urzędu Marszałkowskiego wjeżdża w barierki energochłonne.
Re: Wypadek z udziałem marszałka Jabłońskiego Groźny wypadek z udziałem marszałka województwa lubuskiego Marcina Jabłońskiego z PO miał miejsce pod koniecczerwca na trasie S3 między Sulechowem a Zieloną Górą (woj. lubuskie). Na filmie zamieszczonym w mediach społecznościowych można zobaczyć czarną służbową skodę, która podjeżdża tuż pod tylny zderzak poprzedzającego pojazdu. Marszałek z PO spowodował groźną kolizję i zrobił policji awanturę. Jest nagranie Kiedy nagrywający nie zjeżdża z lewego pasa, marszałek wyprzedza go prawym. Po chwili jednak zajeżdża mu drogę, uderzając w bok pojazdu. Następnieskoda Lubuskiego Urzędu Marszałkowskiego wjeżdża w barierki energochłonne.
Author: King Gervasio.Ba
Date: Fri, 11 Jul 2025 10:37
Date: Fri, 11 Jul 2025 10:37
16 lines
1101 bytes
1101 bytes
King Gervasio.Bartolome <user3254@newsgrouper.org.invalid> posted: > > Wypadek z udziałem marszałka Jabłońskiego > > Groźny wypadek z udziałem marszałka województwa lubuskiego Marcina Jabłońskiego z PO miał miejsce pod koniec czerwca na trasie S3 między Sulechowem a Zieloną Górą (woj. lubuskie). Na filmie zamieszczonym w mediach społecznościowych można zobaczyć czarną służbową skodę, która podjeżdża tuż pod tylny zderzak poprzedzającego pojazdu. > > Marszałek z PO spowodował groźną kolizję i zrobił policji awanturę. Jest nagranie > > Kiedy nagrywający nie zjeżdża z lewego pasa, marszałek wyprzedza go prawym. Po chwili jednak zajeżdża mu drogę, uderzając w bok pojazdu. Następnie skoda Lubuskiego Urzędu Marszałkowskiego wjeżdża w barierki energochłonne. Kto tak piraci, podajcie linka do video "Kiedy nagrywający nie zjeżdża z lewego pasa, marszałek wyprzedza go prawym. Po chwili jednak zajeżdża mu drogę, uderzając w bok pojazdu. Następnie skoda Lubuskiego Urzędu Marszałkowskiego wjeżdża w barierki energochłonne.
Thread Navigation
This is a paginated view of messages in the thread with full content displayed inline.
Messages are displayed in chronological order, with the original post highlighted in green.
Use pagination controls to navigate through all messages in large threads.
Back to All Threads